Forgódobos szárító

Modern szilikagél töltésű szárazlevegős szárító állandó harmatponttal és alacsony energia fogyasztással

A forgódobos szárító egy modern innovatív technológia a hagyományos több tornyos molekuláris szárító helyett A szilikagéles forgódob miatt közel állandó a harmatpont, mely akár -50 °C is lehet, emiatt jobb a szárítás minősége és nincs szükség rendszeres szilikagél cserére sem. Többek között az alacsonyabb regenerálási hőmérséklet miatt a szárítónak 30%-kal kisebb az energia fogyasztása egy hagyományos szárazlevegős szárítóhoz képest.

red PDF icon

Katalógus

Forgódobos szárazlevegős szárító
Forgódobos szárazlevegős szárító
Forgódobos szárazlevegős szárító

Mi az a forgódobos szárító?

A mélysejt szerkezetű szilikagéles forgódob folyamatosan forog, melynek egy része regenerálódik, míg a másik része a levegőt szárítja.

Mi az a Nebula és mit jelent ha Nebula kártya van a szárítóban?

A Nebula egy felhő alapú rendszer és szolgáltatás, amellyel a szárító távolról is hozzáférhető, vezérelhető. Távolról is lehet a paramétereket beállítani, változtatni. A szárítási hőmérséklet, harmatpont időre lebontva látható. Internet és ethernet kábel segítségével kérésre a gyári szerviz munkaidőben távolról meg tudja állapítani és akár kijavítani a hibát. Ezzel a szervizelési és leállási idő jelentősen csökken.

Milyen gépek tartalmazzák a Nebula kártyát?

A Nebula kártyát a forgódobos szárítók alapból tartalmazzák, azonban rendelésnél leadott kérésre akár egész központi rendszerek hozzáférhetőek és vezérelhetőek a Nebula felhő alapú rendszerén keresztül.

Van-e lehetőség Nebula kártya nélkül rendelni a forgódobos szárítót?

Ez plusz költséggel nem jár és míg a szárító nincs az internethez kötve, a szárító nem képes a Nebula rendszerrel kommunikálni. Amennyiben Nebula kártya nélkül szeretne forgódobos szárítót rendelni ezt kérem jelezze.

Hogyan lehet egy Nebula kártyával rendelkező gépet a Nebula felhőhöz kapcsolni?

A Nebula kártyával rendelkező gépet egy LAN kábel segítségével az internethez kell kapcsolni. Egyéb megoldásokhoz és pontosabb információkért lépjen velünk kapcsolatba.

Hogyan férhetek hozzá a Nebula kártyával rendelkező gépekhez?

Bármely modern böngészővel és internettel rendelkező készülékről (pl. PC, okostelefon) be lehet jelentkezni a Nebula felhő alapú titkosított szolgáltatásába, ahol hozzáférhetőek és vezérelhetőek a Nebulához kapcsolt gépek.